עוגת בראוניס


עוגת בראוניס קלה ומהירה שניתן תמיד לשדרג עם תוספת שוקולד צ'יפס, אגוזים, קוקוס ועוד

מצרכים:

3/4 כוס אבקת קקאו

2 כוסות סוכר

כף רום

חצי כוס מים

200 גרם מרגרינה

4 ביצים

כוס ורבע קמח

כפית אבקת אפיה

אפשר להוסיף כוס אגוזים/שוקולד צ'יפס

 

ממיסים את הקקאו, סוכר, רום, מים ומרגרינה בסיר קטן על אש נמוכה ומקררים 10 דקות.
יוצקים את הנוזלים לקערה ומוסיפים: ביצים, קמח, אבקת אפייה (אפשר גם אגוזים/שוקולד צ'יפס), מערבבים, יוצקים לתוך תבנית עגולה/מרובעת בינונית. שמים בתנור ל- °180  בערך 25-35 דקות (לבדוק עם קיסם שהבלילה לא נוזלית מבפנים).

About these ads

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

הרשמה

קבל כל פוסט חדש ישירות לתיבת הדואר הנכנס.

%d בלוגרים אהבו את זה: