לזניית פטריות


מצרכים:

1 חבילה עלי לזניה

1 גביע קוטג'

1 בצל

1 פיטריות (קופסת שימורים)

1 קופסת עגבניות מרוסקות

1 ביצה

1 שן שום

100 גרם גבינה צהובה מגוררת

מלח/פלפל

אבקת מרק פטריות

עלי בזיליקום/זיתים

אופן הכנה:
קוצצים בצל ומטגנים, מוסיפים פטריות  – ומצננים
משרים עלי לזניה במים רותחים
מערבבים בקערה: ביצה, קוטג', בצל ופטריות ומתבלים במלח פלפל ואבקת מרק עפ"י הטעם.
מוסיפים לעגבניות שום כתוש, מלח פלפל ובזיליקום.
מרכיבים את הלזניה – שיכבה של "פטריות",שיכבת עלי לזניה, שיכבת "עגבניות", עלי לזניה ושוב עד להרכבת מספר שכבות.
בשיכבה העליונה מומלץ לעצור בשיכבת "עגבניות" ומעל לפזר גבינה צהובה (אפשר להוסיף גם זיתים וכד'). מכניסים לתנור שחומם מראש °180  עד להשחמת הגבינה (40-45 דקות)

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: