אגרול אפוי


כן כן, קראתם נכון, אגרול אפוי – וזה אפשרי בלי הרבה עבודה:

מצרכים:

  • חבילת עלי סיגרים מרוקאים
  • כרבע כרוב
  • 3 גזרים
  • חבילת פטריות (אפשר טריות ואפשר מקופסת שימורים)
  • חצי חבילה נבטים
  •  2 בצלים בינוניים
  • מלח/פלפל
  • תבנית אפייה
  • רוטב חמוץ מתוק

אופן הכנה:

חותכים את הבצלים, גזרים, כרוב לאורך (אם בוחרים בפטריות טריות לחתוך גם אותן). במחבת (עדיף ווק) מזליפים קמצוץ קטנטן של שמן, מטגנים את  הבצל עד להזהבה מוסיפים פטריות ולאחר מכן מוסיפים בהדרגה את הגזר, כרוב, נבטים.

מטגנים מעט עד לריכוך הירקות, מוסיפים מלח פלפל עפ"י הטעם. ומקררים.

משמנים את תבנית האפייה במעט שמן (עדיף ספריי)

 לוקחים עלה סיגר אחד, שמים כף וחצי של ירקות בתחתית הדף מגלגלים גילגול אחד כלפי מעלה , מקפלים את הצדדים וממשיכים לגלגל כלפי מעלה. בסיום שמים את האגרול כשצידו הפתוח כלפי מטה בתבנית של התנור. וכך ממלאים את התבנית עם שאר האגרולים.

מכניסים לתנור 180 מעלות לכ – 30 דקות עד שהאגרולים מקבלים את הצבע המוכר.

בהגשה בוזקים מעל רוטב חמוץ מתוק – בתאבון!

2 תגובות so far »

  1. 2

    ספיר said,

    מה? אגרול אפוי?
    עכשיו אני אומרת לאמא להכין את זה!


Comment RSS · TrackBack URI

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: