ניקוי תנור ללא חומרים רעילים


פשוט מאוד – עם חומץ!

כן כן, חומץ רגיל ששמים בסלט (לא תפוחים, הדרים וכד'…).

מחממים את התנור לחום  גבוה, כאשר התנור חם מספיק שופכים בזהירות רבה מאוד קצת חומץ, שימו לב הריח לא משהו בכלל אך מתנדף מהר מאוד.

משפשפים בעדינות עם סמרטוט או סקוטצ' רך מאוד על מנת לא לפגוע בציפוי של התנור ומקבלים תנור נקי, מבריק ולא לשכוח שלחומץ יש תכונה נפלאה של חיטוי

1 Response so far »

  1. 1

    אביבה said,

    שלום רב.,
    באיזה שלב לכבות את התנור – לפני או אחרי הניקוי ?
    תודה
    אביבה


Comment RSS · TrackBack URI

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: