ספגטי קבנוס ברוטב עגבניות


מצרכים:

  • חבילת ספגטי
  • חבילת קבנוס
  • 5-6 עגבניות בינוניות
  • 1 בצל בינוני
  • 2 שיני שום (אני שמה 4 שיני שוב..כך אצלנו אוהבים)
  • חצי כפית בזיליקום (לא חובה)
  • חצי כפיח אורגנו
  • 2 כפות קטשופ (או כפית תרכיז עגבניות עם חצי כפית סוכר)
  • כפית פפריקה
  • מלח/פלפל לפי הטעם
  • שמן זית

אופן הכנה:

מגרדים את העגבניות, בצל , שום במגדרת (למי שיש ילדים יודע טוב מאוד שאסור לראות שיש בפנים בצל/שום/קליפת עגבנייה חלילה…), מחממים סיר ומכניסים את כל הרוטב, כאשר מגיע לרתיחה מוסיפים את התבלינים: פפקריקה, אורגנו, בזיליקום, מלח/פלפל, קטשופ ומבשלים על אש קטנה כ – 30 דקות. במקביל להכנת הרוטב, מבשלים את הספגטי (לא יותר מדי – עד מידת אל דנטה), מסננים. חותכים את הקבנוס לרוחב בצורה מאורכת – אפשר לראות בתמונה (אגב אפשר לשים גם 2 חבילות, להוסיף פטריות טריות, להשתמש בנקניקיות רגילות…למרות שזה לא אותו הדבר), מטגנים קלות במעט שמן זית מכל הצדדים – זהירות שלא ישרף…ממש לכמה שניות. 2 דקות לפני שהרוטב מוכן – מוסיפים את הקבנוס, מערבבים קצת, מוסיפים את הספגטי – והרי ארוחה טעימה ומשביעה מאוד🙂 בתאבון

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: